Keladi - Update 10th April

This was last week : Here


Good sign, its growing. This will be stock for all my vegetable yam in the future.
Wait for it to produce saplings and more can be grown. Great... :)


Continue : The Transplant

3 comments:

  1. bro... aku betul betul musykil ler.. apa yg di pacak semuanya menjadi..tapi saya punya pulak tak berapa subur dan menjadi..adakah pengunaan leca murah tak berapa sesuai ataupun kekurangan cahaya ataupun juga kerana sistem drain dan flow tak kurang berfungsi?

    ReplyDelete
  2. Ni kena, check pi tengok Zul, susah nak buat rumusan kalau tak lihat sendiri. Kemungkinan saliran tidak berapa elok, dan banyak lagi sebab sebab.. cuba try batu pulak pada gb yg lain mana tahu ada perbezaan.

    ReplyDelete
  3. oklah bro.. cuba batu pulak.. tgk apa macam ?..

    ReplyDelete

Dear Reader,

I am temporarily disabling comment for maintenance of this blog site.

Thank you.

Affnan Aquaponics

Note: only a member of this blog may post a comment.